WebDesignBG
- Да, ще бъде с модерен дизайн!
0878 132 123
- Да, ще се вижда добре и на смартфона!
02 927 74 62
- Да, ще имате пълен контрол!
0878 132 123
- Да, правили сме подобни на Вашия!
02 927 74 62
- Да, сайта е уникален и e правен за вас!
0878 132 123
- Да, ще го правим докато го харесате!
02 927 74 62
- Да, сайта ще бъде оптимизиран!
0878 132 123
- Да, цената е нормална!
02 927 74 62

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ СТЪПКА ПО СТЪПКА

ОФЕРТА

За да получите оферта за вашия уеб сайт, ни изпратeте кратко описание на сайта на мейл office@webdesignbg.com или попълнете формата за запитване за цена на сайт. Не е нужно да ни пращате цялото съдържание на сайта, достатъчно е да знаем например менюто, по което ще се ориентираме за съдържанието на сайта ви. Достатъчно е да разберем дали става въпрос за презентационен фирмен сайт с информация за фирмата, или например за продуктов каталог с определен брой продукти, или пък за електронен магазин. Ние знаем какво съдържа стандартен уеб сайт от различните видове, така че ще изпратим оферта в рамките на деня. Разбира се, ако държите в сайта да присъства нещо конкретно и нестандартно, ще се радваме да го споделите, за да го вземем под внимание при изготвяне на офертата за вашия сайт.

"Считам, че имах известен шанс да попадна на КОНСТАНТИН ЖИВКОВ от WebDesignbBG. Работи бързо, разбира без много обяснения какво искаш, дава подходящи идеи и не на последно място - цената е добра."
Георги Чучулайн

СРЕЩА

Заповядайте в нашия офис, за да доуточним всички детайли за изработката на вашия сайт. Разбира се, срещата може да се осъществи по телефона или онлайн. На тази среща ще обсъдим всички ваши изисквания, ще направим нашите предложения за всеки един детайл от сайта, ще споделим нашия опит от досегашните ни проекти и заедно ще решим кое е най-подходящо да направим във вашия сайт. Ще разгледаме подрsобно:

  • Логото ви и дали искате да бъде оптимизирано според нашето виждане.
  • Адресът на уеб сайта и кой свободен адрес е най-подходящ за вашия бизнес.
  • Вашият слоган, като ако нямате такъв, ние ще ви предложим нещо подходящо. Това е важно, защото при посещение на вашия сайт потребителите трябва веднага да разберат за какво е сайта или какъв е предметът на дейност на фирмата ви.
  • Менюто на сайта, което трябва да е ясно и недвусмислено разбираемо за всеки посетител.
  • Съдържанието на началната ви страница. Където ще се опитаме да ви убедим да поставите кратко описание на вашата дейност, вашите специални продукти или услуги, последни новини за фирмата, избрани отзиви за вас и дейността ви, данните за контакт с вас, както и други важни активности, за които информацията ви ще бъде полезна за потребителите ви. Няма да забравим и начините за споделяне на вашето съдържание в социалните мрежи.

"Направен е изключително професионално и до ден днешен не ми е създал абсолютно никакви проблеми! Цялостно професионално отношение към заданията и коректност към клиентите!"
Любчо Йонов

ДИЗАЙН

Ще се опитаме да направим интуитивен, лесен за употреба, подходящ за вашия бизнес дизайн, който да отговаря на всички съвременни тенденции за уеб дизайн, като в същото време е функционален и с приятна визия. Вашите потребители трябва да се ориентират лесно във вашия уеб сайт, като намират безпроблемно информация за вас и вашата дейност.

Дизайнът на вашия уеб сайт ще е адаптивен и ще се вижда подходящо на всякакъв тип монитори и екрани. Все повече хора достъпват вашия сайт за първи път през своя смартфон и трябва да се постараем да се върнат отново, когато са готови да ползват вашите услуги или да поръчат вашите продукти.

След изработка на дизайнът на сайта ви, ще ви го пратим за одобрение. Тук вариантите са два – "Какъв е този ужас! Специално ви казах да няма нищо червено, а вие сте го направили ярко червено!" – е в този случай ще го започнем от начало. Но това досега не се е случвало, надяваме се да не се случи точно с вас. Вторият вариант, който ни се случва по-често е "Да, добре е, но дали може да го направим малко по-тъмно?", или например "Хубаво е, но ми се щеше да стане по-шарено". Ще обсъдим вашите предложения и забележки и ще решим заедно какво ще променим преди да ви предложим следващия вариант. И така, докато го харесате :).

Още за дизайнът на уеб сайт ще намерите тук.

"Перфектният дизайн,лесното администриране и леката навигация ни помагат да бъдем доста гъвкави в предлагането на цялото разнообразие на нашите продукти,което се посреща доста добре от нашите клиенти. С пожелания за много успехи."
Валентин Лазаров

ПРОГРАМИРАНЕ

След като одобрите дизайнът, следва изработката и програмирането на всички страници от вашия сайт. Ще се постараем да направим полезен за вашите посетители уеб сайт, който да отговаря на вашите нужди и да помага на вашите клиенти да ви се доверят и да ви изберат за свой партньор. А нашата обща цел е именно тази – вашите клиенти да са доволни от вашите услуги, което ще означава, че и вие ще сте доволни от услугите на УебДизайнБГ.

Паралелно с всички вътрешни страници в сайта, ще изработим контролен панел, където ще може лесно да променяте всички детайли на сайта ви – снимки, текстове, връзки, файлове, видеа. Не са нужни никакви специални умения за работа с административния панел, може да упълномощите всеки, който ползва интернет в ежедневието си, да управлява вашия сайт.

В административния ви панел ще поставим и най-малките елементи от вашия сайт, като например телефонът горе в дясно, или адресът на вашия офис долу в ляво. Няма да може да променяте само цялостната структура и визия, която така или иначе, сме уточнили отдавна заедно с вас и която вие сте одобрили.

Още за изработката на уеб сайт ще намерите тук.

"Специални благодарности на WebDesignBG за бързото реализиране и пускане на желаният от нас уеб сайт, както и за професионалното обслужване."
Мартин Кацарски

ДОРАЗВИВАНЕ

Ще се стараем да ви пращаме своевременно всяка част на сайта след изработката и, за да тествате заедно с нас дали отговаря на изискванията ви, както и дали удовлетворява вашите клиенти.

Знаем, че изработката на сайт не завършва с плащането му.

Поемаме отговорност за всички последващи предложения на вас или вашите посетители, които ще доведат до по-доброто ви интернет представяне.

Нека развиваме заедно вашия уеб сайт, за да се гордеем всички с него!

Ако имате въпроси към нас за изработката на вашия уеб сайт, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0878 132 123, както и чрез формата за обратна връзка.

Изпратете ни запитване за оферта за вашия сайт и нека стартираме нашата съвместна работа!

"г-н Живков успява да угоди на всичките ни дребни желания за корекции по сайта, винаги го прави достатъчно бързо и работата с него се превръща в удоволствие."
Никола Граматиков

"Похвално е, че процесът на доусъвършенстване на сайтовете продължава и след изпълнение на поръчките. Поздрави и Успех!"
Николай Ламбуров

Уебдизайнбг ЕООД

  • Индивидуален уеб дизайн
  • Уеб сайтове и онлайн магазини с пълен административен панел
  • Прибавяте, редактирате, триете по всяко време
  • Просто и лесно, не са нужни специални умения
  • Имате пълен достъп до сайта: видове, разделения, страници, тесктове, снимки, файлове, контакти
За контакти
гр. София, ж.к. Люлин 6, бл.647
Телефон: 02 927 74 62, Мобилен: 0878 132 123
Facebook Twitter LinkedIn LinkedIn
© Логото на Уебдизайнбг ЕООД WebDesignBG е създадено през 2005 година