WebDesignBG
- Да, ще бъде с модерен дизайн!
0878 132 123
- Да, ще се вижда добре и на смартфона!
02 927 74 62
- Да, ще имате пълен контрол!
0878 132 123
- Да, правили сме подобни на Вашия!
02 927 74 62
- Да, сайта е уникален и e правен за вас!
0878 132 123
- Да, ще го правим докато го харесате!
02 927 74 62
- Да, сайта ще бъде оптимизиран!
0878 132 123
- Да, цената е нормална!
02 927 74 62

УЕБ САЙТОВЕ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ИЗРАБОТЕНИ ОТ УЕБДИЗАЙНБГ

Вие сте брокер на недвижимо имущество или пък строителен предприемач? Предлагате недвижими имоти, които искате да продадете или отдадете под наем? Вашият уебсайт за недвижими имоти е мощен инструмент за всеки професионален агент или брокер, който иска да се нарече успешен в тази индустрия. С изработката на сайт за имоти, агентът ще покаже професионалната си експертиза и ще може да се представи като лидер в индустрията на недвижимите имоти. В днешно време агенциите за имоти не могат да се състезават за успех без присъствие в онлайн пространството. Изработката на сайт за недвижими имоти е един от най-важните елементи в постигането на този успех. УебДизайнБг има правилното решение за вас - изработка на сайт! Вие получавате лесен и адекватен начин да предоставите най-новите си предложения на хиляди онлайн потребители. Вашият нов уебсайт ще съдържа:

Нашият подход към създаването на онлайн магазини се базира на добре обмислен дизайн, функционалност и лесна навигация. Използваме технологии и методи, които осигуряват изработката на интуитивен и удобен за потребителите сайт за имоти.

 • Добавяне на оферти за продажба, наем или други дейности
 • Актуални новини от пазара за недвижимо имущество
 • Информационна база за улеснение на Вашите клиенти и партньори

Ето някои от ключовите елементи, които трябва да бъдат включени в уебсайта за недвижими имоти:

 • Търсачка за имоти - Включването на търсачка за имоти е от решаващо значение за уебсайта за недвижими имоти. Търсачката за имоти трябва да бъде лесна за използване и да позволява на потенциалните клиенти да търсят недвижими имоти по различни критерии като вид, местополжение, град, квартал, цена и т.н.
 • Галерия с изображения - Всеки имот трябва да се придружава от множество изображения, които да демонстрират всички възможности на имота. Галерията трябва да е лесна за използване и да позволява на потребителите да видят висококачествени изображения на имота. Галерията със снимки трябва да бъде лесна за използване и да позволява на потребителите да видят снимки на всяка част от имота.
 • Описания и характеристики на имота - Всеки имот трябва да има детайлно описание на своите характеристики и предимства, местоположението му, близостта до удобства и други.
 • Множество файлове за сваляне, които помагат посетителите да получат реална представа за всички особености на имота.
 • Карта на местоположението - Може да помогне на потребителите да се ориентират за локацията и околната среда на имота. Това може да им помогне да вземат по-добро решение дали това е правилният имот за тях.
 • Контактна форма - Контактната форма е важен елемент, който позволява на потребителите да се свържат с агенцията за недвижими имоти. Това може да бъде полезно, ако потребителите имат въпроси, които не могат да открият в описанието на имота.
 • Отзиви и препоръки - Отзивите и препоръките от предишни клиенти могат да помогнат на потребителите да придобият реална представа за Вашите положителни страни.
 • Информация за агенцията - Информацията за агенцията за недвижими имоти трябва да бъде на видно място в уебсайта. Това може да включва историята на агенцията, сертификатите й и други референции.
 • Функционалност за запазване на имоти - Позволява на потребителите да запазват своите любими имоти и да ги следят, докато не решат да направят заявка за оглед.
 • Актуализация на наличността - Уебсайтът за недвижими имоти трябва да бъде актуализиран редовно с нови имоти, както и да отразява кога конкретен имот е вече продаден или отдаден под наем.
 • Списък с удобства - Списъкът с удобства може да помогне на потребителите да видят какво включва имотът. Това може да включва неща като асансьор, топлоподаване, електрифициране, паркинг, басейн, градина и други.
 • Често задавани въпроси - Често задаваните въпроси могат да помогнат на потребителите да разберат повече за процеса на купуване или наемане на имот. Това може да включва и информация за таксите, които са свързани с процеса на купуване или наемане.

Изпратете ни запитване и ние от Уеб Дизайн Бг ще Ви пратим актуални цени за изработването на Вашия нов уеб сайт. Тук ще може и да разгледате наши предишни проекти за клиенти в секторa на недвижимите имоти.

Разгледайте нашето портфолио и се запознайте с някои от нашите проекти в областта на недвижимите имоти.


« назад  01  02  03  04   напред »
Уебдизайнбг ЕООД

 • Индивидуален уеб дизайн
 • Уеб сайтове и онлайн магазини с пълен административен панел
 • Прибавяте, редактирате, триете по всяко време
 • Просто и лесно, не са нужни специални умения
 • Имате пълен достъп до сайта: видове, разделения, страници, тесктове, снимки, файлове, контакти
За контакти
гр. София, ж.к. Люлин 6, бл.647
Телефон: 02 927 74 62, Мобилен: 0878 132 123
Facebook Twitter LinkedIn LinkedIn
© Логото на Уебдизайнбг ЕООД WebDesignBG е създадено през 2005 година