WebDesignBG
- Да, ще бъде с модерен дизайн!
0878 132 123
- Да, ще се вижда добре и на смартфона!
02 927 74 62
- Да, ще имате пълен контрол!
0878 132 123
- Да, правили сме подобни на Вашия!
02 927 74 62
- Да, сайта е уникален и e правен за вас!
0878 132 123
- Да, ще го правим докато го харесате!
02 927 74 62
- Да, сайта ще бъде оптимизиран!
0878 132 123
- Да, цената е нормална!
02 927 74 62

УЕБ ДИЗАЙН УСЛУГИ УЕБДИЗАЙНБГ ЕООД

Дизайн на уебсайт

Търсите качествен дизайн при направата на Вашия сайт? Уебдизайнбг предлага интуитивен уеб дизайн на разумни цени. Как създаваме визията на вашия сайт. Как да структурираме правилно началната и вътрешните страници, подходящо текстово и информационно съдържание, лесна навигация, адаптивен уеб дизайн (responsive web design), който изглежда подходящо на всякакви устройства.

Изработка на уебсайт

Всичко за създаването на уебсайт в Уебдизайнбг ЕООД. Структура и съдържание на статичните и динамичните отделни страници в сайта. Задължителни елементи при изработка и програмиране на началната и вътрешните страници. Индивидуални стратегии при направата на уебсайт или онлайн магазин. Всичко започва с правилното планиране и завършва с успешната реализация на Вашите и нашите идеи.

Изработка на онлайн магазин

Какво трябва да съдържа един успешен електронен магазин. Препоръки за съдържанието на продуктови страници, текстовите и информационните статии, други специфични текстове. Архитектура на сайта, която помага за лесно намиране в търсещите машини. За контролния панел за управление на магазина, леснотата на използване на сайта и последващи изменения и допълнения.

Договор за изработка на сайт или магазин

Стандартен договор за изработка на сайт или онлайн магазин. Предмет на договора, задължения на изпълнителя и поръчителя. Авторски права и права за ползване, изцяло в полза на поръчителя. Отговорности на УебДизайнБГ, гарантиращи вашето спокойствие след завършване на сайта и вашето бъдещо доверие в нас като ваш партньор.

Поддръжка на уебсайт и магазин

Поддръжка на уебсайтове от фирма УебДизайнБГ ЕООД. Как поддържаме интернет страниците на нашите клиенти. УебДизайнБГ ЕООД успява да отговори на вашите последващи желания своевременно, като Ви осигурява безсрочна поддръжка за Вашия уеб сайт или магазин. Мнения на клиенти за нашата работа.

Оптимизация за търсачки

Фактори, влияещи за по-доброто позициониране на сайта в резултатите при търсене. Предварително планиране и рисърч, избиране на подходящ домейн. Предварителен анализ на вашата ниша и конкурентната среда. Подходяща архитектура на сайта или магазина, релевантни текстове и съдържание на сайта. Статии и информации за дейността Ви, позициониране на ключови думи в текстовете и съдържанието, внимателно подбрани мета тагове.

Често задавани въпроси за изработка на сайт и магазин

Принципи и методи на работа в нашата фирма. Изпращане на запитване, изготвяне на оферта, договорни отношения, начини на плащане, въпроси за дизайнът, програмирането и оптимизацията на сайта. Функции и съдържание на контролния панел. Гаранции и бъдещо усъвършенстване на Вашия сайт или онлайн магазин.

Всички стъпки при направата на един уебсайт

Всички стъпки при изработка на сайт или магазин в Уебдизайнбг ЕООД. Изпращане на оферта, среща с нас и уточняване на всички детайли за визията и функционалностите на уебсайта или магазина. За административния панел за управление, последващото доразвиване и нашето успешно бъдещо сътрудничество.

Уебдизайнбг ЕООД

  • Индивидуален уеб дизайн
  • Уеб сайтове и онлайн магазини с пълен административен панел
  • Прибавяте, редактирате, триете по всяко време
  • Просто и лесно, не са нужни специални умения
  • Имате пълен достъп до сайта: видове, разделения, страници, тесктове, снимки, файлове, контакти
За контакти
гр. София, ж.к. Люлин 6, бл.647
Телефон: 02 927 74 62, Мобилен: 0878 132 123
Facebook Twitter LinkedIn LinkedIn
© Логото на Уебдизайнбг ЕООД WebDesignBG е създадено през 2005 година