WebDesignBG
- Да, ще бъде с модерен дизайн!
0878 132 123
- Да, ще се вижда добре и на смартфона!
02 927 74 62
- Да, ще имате пълен контрол!
0878 132 123
- Да, правили сме подобни на Вашия!
02 927 74 62
- Да, сайта е уникален и e правен за вас!
0878 132 123
- Да, ще го правим докато го харесате!
02 927 74 62
- Да, сайта ще бъде оптимизиран!
0878 132 123
- Да, цената е нормална!
02 927 74 62

КЛИЕНТИТЕ ЗА УЕБДИЗАЙНБГ

Преди да се спра на теб направих голямо проучване и видях работата на много фирми за уеб дизайн. Когато избрах теб знаех, че ти си от най-добрите и че това ще е най-доброто за моя бизнес. Горещо те препоръчвам на всички, които нямат уеб страница.
Симеон Копривленски - www.bestcleaners.co.uk
С г-н Живков е свързано първото ни появяване в Интернет пространството, както и успешното ни присъствие досега. Удоволствие е работата с професионалист, като него, който успява бързо да се потопи в специфичната фирмена атмосфера и тематика и да ги визуализира чрез най-добри дизайнерски решения. Работата с УЕБДИЗАЙНБГ ЕООД е истинско партньорско сътрудничество!
Галина Коньовска - www.livia-m.com
Изключително съм доволен от нашето сътрудничество. То ми отне много по-малко време, отколкото предполагах, а резултата е перфектен. По мнението на моите клиенти това е най-добрият уеб сайт за дограми. Инвестицията се изплати за кратко време.
Николай Дренчев - www.alskybg.com
От името на моите колеги и TUV Rheinland Bulgaria ЕООД изказвам задоволство от проявения професионализъм по време на съвместната ни работа с УЕБДИЗАЙНБГ ЕООД. Нашето мнение е, че фирмата е надежден и лоялен партньор, който отговори напълно на нашите очаквания и искания при създаването на нашата интернет страница. Надяваме се нашето сътрудничество да продължи!
Лина Пейчева - www.tuv-rheinland.bg
Много съм доволен от бързината и професионализма с които г-н Живков изработи нашият електронен магазин.Перфектния дизайн,лесното администриране и леката навигация ни помагат да бъдем доста гъвкави в предлагането на цялото разнообразие на нашите продукти,което се посреща доста добре от нашите клиенти. С пожелания за много успехи.
Валентин Лазаров - www.2fukli.net
Радвам се, че избрах вас. Благодаря!
Цветелина Цонева - www.zamenete.com
Много сме доволни от работата си с г-н Живков. Направи ни уеб сайт, който е прегледен и лесен за ползване. Най-важното е, че нашите клиенти са доволни и го използват. Това естествено доведе до облекчаването на работата ни. Той е професионалист, с който е удоволствие да се работи!
Мирослав Илиев - www.fomus.com
Интернет страницата спомогна за увеличаване на контактите ми. Професионално направените дигитални снимки на моите картини ми дадоха възможност да ги видя по различен начин.
Ирена Гочева - www.bulart.net
Уебдизайнбг ЕООД ни изработи качествен уеб сайт на добра цена. Изпълни перфектно нашите изисквания за дизайн и съдържание. Сайтът отговаря на имиджа на Bulgarian Property Center и е лесен за ползване. Ние сме изцяло доволни от процеса на създаване и крайния резултат.
Ганчо Ганчев - www.bulgarianpropertycentre.com
Доволни сме от сътрудничеството ни с УЕБДИЗАЙНБГ ЕООД. Новата ни уеб страница бе изработена бързо, качествено и професионално! Ще ползваме техните услуги и за в бъдеще!
Невена Панталеева - www.chocolatesforyou.com
Ако искате да сте от печелившата страна при създаването на Вашия уеб сайт, се нуждаете от креативно мислене, дизайнерски умения и професионализъм. Тяхното вярно съчетание е кредото на УЕБДИЗАЙНБГ ЕООД. Благодарим им за това!
СЕНО-СОФИЯ ООД - www.senosofia.com
Ако искате да се докоснете до професионализма и да изпитате удоволствие от свършеното за вашата интернет страница, изберете УЕБДИЗАЙНБГ ЕООД!
Петър Вълков - www.bioevibul.com
Създаването на една интернет страница не е лесна работа, както мислех първоначално.Считам, че имах известен шанс да попадна на КОНСТАНТИН ЖИВКОВ от WebDesignbBG. Работи бързо, разбира без много обяснения какво искаш, дава подходящи идеи и не на последно място - цената е добра.
Георги Чучулайн - www.changepartner.net
Перфектен си! Благодаря!
Виктория Христова - www.nefertiti-bg.com
Имах удоволствието да работя с WebdesignBG по изготвянето на нашият сайт, като останахме изключително доволни от бързината и качеството, с които нашият проект беше изготвен. С две думи - професионална работа!
Антони Мишев - www.technorubber.net
При работата с г-н Живков се радвахме на професионален подход, който се среща рядко. Сигурен съм, че сътрудничеството ни ще продължи и за следващи интернет страници.
Марин Павлов - www.intertex2000.net
Сърдечно Ви благодарим за перфектната изработка, уникалният дизайн и лесното администриране. Още в първите часове след официалната регистрация на сайта отзивите бяха положителни. Желаем Ви успех!
Весела Иванова - www.southbulgaria.com
Много точен и коректен партньор за създаване на уеб сайт. Прави добри и удобни за ползване уеб страници на съвсем прилични цени. Препоръчвам го на всеки!
Марияна Згурова - www.hotelfinlandia.com
От името на целият екип на Микропак ООД бих желал да изразя нашето удовлетворение от съвместната ни работа с УЕБДИЗАЙНБГ. В тяхно лице срещнахме партньор, на чиято компетентност и професионализъм може да се разчита. Резултатът от тяхната работа е уеб сайт, който изцяло отговаря на нуждите и изискванията на нашата фирма и съдържа в себе си посланието което ние искаме да отправим към нашите клиенти и партньори.
Самуил Нунев - www.micropackplastics.com
Благодарение на чудесното дизайнерско решение на WebDesignBG, повишихме продажбите на нашите продукти. БЛАГОДАРИМ.
Людмил Александров - www.textonbg.com
Добра функционалност на сайта, бързо и коректно изпълнение на поръчката, много добра цена
Петър Драганов - www.yourbulgarianhome.com
Изключително доволни сме от работата на г-н Живков. За няколко дни беше изработен перфектен сайт. Надяваме се на дълга и ползотворна съвместна работа. С най-добри пожелания!
Васил Пейчев - www.neologistics.info
УЕБДИЗАЙБГ изработи интернет сайта на компанията ни. Home.bg измина дълъг път, за да открие дизайнер, който да съумее да улови желаната визия и система на администриране, според нашите представи. В този смисъл искам да подчертая, че в лицето на Константин намерихме не само отличен дизайнер със съвременна адекватна мисъл, но и изключителен професионалист. Това се прояви в перфектната му организираност и цялото ниво на комуникация. Съчетанието на тези качества е изключително важно. Винаги бихме препоръчали WebDesignBG и им желаем успех!
Веси Стефанова - www.home-bg.info
Досега са изработили 2 уеб сайта за нас. Ако искате качествена работа и партньор, на който да можете да разчитате във всяко едно отношение - отидете в Уебдизайнбг. Гарантирам, че за този избор няма да съжалявате.
Милан Мачев - www.arrangeyourvacation.com
От дълго време следя пазара на мъжко бельо и ми направи впечатление, че е трудно един съвременен мъж да намери качествено бельо на достъпни цени. С тази мисъл и с помощта на моя партньор решихме да открием интернет магазин за мъжко бельо, който да предложи на българския пазар качествени продукти на американски дизайнери. Уебдизайнбг реализира тази наша идея в един стилен и функционален интернет магазин за което сме му много благодарни.
Кирил Янков - www.menfashion-bg.com
Много сме доволни от интернет страницата. По нея се работи лесно, а и вече фирмата ни придобива очакваната популярност. Благодарим за умело измисления сайт и за отзивчивостта!
Цвета Денчева - www.findbulgarianproperty.com
С Уебдизайнбг поработихме сериозно по създаването на новия уеб сайт на издателство TLL Media. Мисля, че си разбират от работата. По тази причина без колебание се обърнахме към тях и за разработката на сайта на новото ни списание Технологичен дом, който стана експресно и по всичко изглежда, че много се харесва
Теодора Иванова - www.tllmedia.bg
От името на екипа на "Родина-Инженеринг" ЕООД искам да изразя удовлетворението от сътрудничеството ни с Уебдизайнбг. Сайтът ни е функционален, сроковете за изработка бяха изпълнени. Успех!
Звездомира Георгиева - www.rodina-realestate.com
Уебдизайнбг е синоним на качество, бързина и коректност
Евгени Найденов - www.specialbulgarianproperties.com
Виждаш какво наистина означава професионализъм и си пожелаваш и ти да работиш така. Благодаря ти Косьо и успех!
Чавдар Георгиев - www.lastminute-booking.com
Радвам се, че в лицето на УебДизайнБГ намерихме професионален партньор, който изработи интернет страницата точно както искахме.
Бисер Симеонов - www.albi-trucks.net
Благодаря ти! Радвам се че имах късмета да попадна на твоята фирма!
Милан Мачев - www.mexico-holiday-homes.com
Похвално е, че процесът на доусъвършенстване на сайтовете продължава и след изпълнение на поръчките. Поздрави и Успех: Реалс ООД
Николай Ламбуров - www.bestbulgarianproperties.eu
Специални благодарности на WebDesignBG за бързото реализиране и пускане на желаният от нас уеб сайт, както и за професионалното обслужване.
Мартин Кацарски - www.blagoevgradproperties.com
г-н Живков успява да угоди на всичките ни дребни желания за корекции по сайта, винаги го прави достатъчно бързо и работата с него се превръща в удоволствие
Никола Граматиков - www.imoti-sidi.com
Уважавам го и съм страшно доволен от неговата работа
Георги Чучулайн - www.otoplenie-bg.com
Много добър сайт!
Христо Вълчев - www.burgas-property.com
Изключително съм доволен от качеството на изработката на сайта propertybargainsinbulgaria. Благодария ви и за последващата подкрепа по отношение администрирането на сайта от самия мен.
Александър Мирчев - www.propertybargainsinbulgaria.com
Удоволствие е да се работи с вас, Константин.
Соня Попова - www.bexproperties.com
Ти си от хората, които правят нещата да се случват! Благодарим ти, Косьо!
Златка Маринска - www.finstroyproperty.com
Изключително сме доволни от функционалността на сайта ни и лекотата с която се работи. Професионално отношение към клиентите. Поръчаните от нас промени се правят в минимални срокове. Бърза и адекватна реакция при нужда от съдействие.
Димитър Иванов - www.ivanovandco.com
Направен е изключително професионално и до ден днешен не ми е създал абсолютно никакви проблеми! Цялостно професионално отношение към заданията и коректност към клиентите!
Любчо Йонов - www.bulgarianrealestates.net
Индивидуален подход и бързо отзоваване на всеки един конкретен проблем!
Бисерка Костова - www.toursbulgaria.com
Сред предимствата на фирмата са отзивчивост и коректност
Кирил Петров - www.vidinestates.com
Перфектно! Не съм очаквал толкова добър отклик за нашата интернет страница
Костадин Ванков - www.homestates.co.uk
Благодаря на вас и вашия екип, бяхте безупречни и ще се радвам да продължим да си сътрудничим
Ивайло Томов - www.itpropertyconsultants.com
Трябва да ви поздравя за отлично свършената работа. Всеки, който е видял сайта е останал впечатлен
Стефан Гуликсен - www.fritidsbolig-bulgaria.no
Точно това си представях, когато започнах да мисля по този проект, а ти надмина очакванията ми за проекта! Много благодаря!
Милена Рангелова - www.midora.bg
Имам поздравления от трима колеги за новия сайт. Благодаря за професионално свършената работа
Иво Георгиев - www.metal-m.bg
Благодаря. Страхотен си!
Йолиан Милев - www.profiplus.bg
Професионализъм без компромиси в съчетание с коректност и 100% съобразяване с желанията на клиента
Надежда Панушева - www.synchrogen.eu
Удовлетворени сме от професионалната Ви и задълбочена работа по създаването на уеб сайта на Арт колеж.
Слав Едрев - www.artcollege-bg.com
Уебдизайнбг ЕООД изработи за нас сайт, който отговаря напълно на нашите изисквания и потребности. Справихте се максимално бързо и професионално. Клиентите ни също харесват сайта, лесно се ориентират, полезен им е, което е най-важното. Аз съм много доволна от тази фирма и мога чистосърдечно да я препоръчам на всеки, който държи сайта му да е изработен компетентно и после да е поддържан без проблеми.
Здравка Атанасова - www.adara-bg.com
Благодаря на WebDesignBG за проекта и изпълнението на уеб страницата, която нашата фирма поръча. Съвместната ни работа по време на обсъждането и обмена на идеи и изпълнението им беше продуктивна и ползотворна. Получих ценни съвети, професионално и приятелско отношение, навременно съдействие при решаване на възникнали проблеми. Горещо препоръчвам фирмата и услугите, които предлагат.
Таня Маринова - www.shop-today-from-usa.com
От много години Уебдизайнбг ни правят фирмените сайтове. Много сме доволни от съвместната работа. Работи се бързо, делово и много качествено.
Марин Павлов - www.pointm.com
Работим с фирмата от дълги години и винаги сме оставали доволни от бързата и прецизна работа, от отделеното ни внимание. Благодарение на тях вече имаме модерен и полезен сайт с лесна за използване администрация.
Деница Дренска - www.bgballet.com
Благодаря за качествено свършена работа!
Кирил Азманов - www.ballet-shop.eu
Г-н Живков, благодаря ти за коректната и професионална реакция. Приятно и полезно ни е да работим с теб. Желаем ти здраве и успехи. С искрено уважение, Слав Едрев - Директор на Арт колеж
Слав Едрев - www.artcollege-bg.com
Искам да изкажа огромната си благодарност за всичко, което направи нашия сайт да изглежда така както сме искали. Работата с теб беше удоволствие за нас, защото срещу нас стоеше един професионалист, който знае как да накара клиента си да остане доволен....а какво му е необходимо на клиента - да получи това за което мечтае и плаща. Ние получихме много повече от това. Благодаря за времето и разбирането което прояви, това наистина означава много за нас. Вярвам, че това което направихме заедно ще направи бизнесът ни по успешен. Силно бих препоръчала твоите услуги на всеки. Пожелавам успех на теб и WebDesignBG. Отново огромно БЛАГОДАРЯ!!!
Лилиа Накова - liasphotography.com
WebDesignBG покрива всички наши очаквания за коректност, точност и правилно изпълнение на поетите ангажименти, без никакви забележки и условия! След близо 6 години съвместна работа сме удовлетворени на 100% и зная, че сме във сигурни ръце!
Велизар Георгиев - www.magazin-obuvki.com
Изключително съм щастлив, че работя с теб! Намерих те случайно, от интернет и явно съм късметлия!
Иван Калчев - www.mirifemin.com
Работили сме с Уебдизайнбг за изработката на няколко онлайн магазина - изключителен професионализъм, отзивчивост, бързи реакции, помощ и асистенция, дори след приключване на проектите! Много креативни, много талантливи , огромни професионалисти! НАЙ-ДОБРИТЕ!
Костантина Кирякова - www.aya.bg
Бързо, качествено и професионално обслужване! Резултатът е прекрасен сайт, елегантен стил, с чудесни отзиви от клиенти за функционалност и визия.
Весела Костадинова - viatravelbg.com
Разбират си от работата и правят нещата бързо и акуратно.
Диана Чолакова - www.wolfordpartnerboutique-sofia.bg
Много си добър! Рядко срещам толкова сериозен в работата!
Петър Мандалиев - myfoodwaste.ch
Живков, ти си добър човек и страхотен професионалист.
Seroge Masihi - medbooknews.com
Прекрасно обслужване и висок професионализъм. Препоръчваме на всички! Най-добрият избор, който сме правили. И най-важното - поддържат сайта и след като са го направили.
Венета Стефанова - stefaniart.com
Много добри професионалисти. Точни и коректни. Горещо препоръчвам.
Константин Андреев - solarpowerbg.net
Дългогодишната ни работа с WebDesignBG доказва, че професионализма в програмирането и намирането на всички подробности относно функционалностите в уеб сайтовете е факт, който присъства във всички проекти изградени от тях. Всеки наш проект е изпълнен в срок и програмиран перфектно. Благодарим им за коректното отношение.
Георги Тачов - etrix.bg
Много харесвам това, че отговарят бързо и правят исканите промени веднага.
Живко Пенчов - www.studyabroadineurope.com
Професионално отношение. Работят бързо и качествено. Прекрасен и бърз контакт!Уникален дизайн. Коректност! Доволен съм от услугите им и бих ги препоръчал на всеки.
Румен Русев - goldenbee.bg
Много професионално и сериозно отношение! Винаги може да се разчита на тази фирма!
Цветомир Диманов - hondamotor.bg
Добър професионалист, изключително доволен съм от отношението, качеството и бързината на обслужването. Препоръчвам!
Костадин Колев - impexron-ltd.com
Благодарим за бързото изпълнение, коректност и готовност за доусъвършенстване на сайта след приключване на поръчката. Постигнахме резултата който целяхме.
Цветелина Димова - avto-engineering.com
Точност, отзивчивост и бързина!
Михайл Петков - www.kaemte.com
С благодарност към екипа на УЕБДИЗАЙНБГ. Сайтът, който ни изработиха, надмина очакванията ми по всички показатели - дизайн, стил, функционалност, организация и т.н.
Магдалина Лиаску - eurika.bg
Благодаря Ви, Константин. Свършихме чудесна работа!
Димитър Иванов - dirossi.bg
Добро утро, Константин. Добра работа, приятелю. Благодаря.
Нийл Дейвис - gonoisy.com
Уебдизайнбг не само се отнасят с внимание и разбиране към изискванията на клиента в процеса на изготвяне на сайт, но продължават да бъдат в контакт и в услуга и след приключване на този процес. Наистина съм впечатлен! С най-добри пожелания!
Цветан Теофанов - theophanov.com
С тази фирма направих два сайта и всички работят бързо и леко. Когато имах нужда от лека промяна въпреки, че не се бяхме чували от 3 месеца, веднага получих съдействие. Всичко става светкавично! Впечатлен съм.
Любен Сигридов - cortaimoti.com
Уебдизайнбг ЕООД

  • Индивидуален уеб дизайн
  • Уеб сайтове и онлайн магазини с пълен административен панел
  • Прибавяте, редактирате, триете по всяко време
  • Просто и лесно, не са нужни специални умения
  • Имате пълен достъп до сайта: видове, разделения, страници, тесктове, снимки, файлове, контакти
За контакти
гр. София, ж.к. Люлин 6, бл.647
Телефон: 02 927 74 62, Мобилен: 0878 132 123
© Логото на Уебдизайнбг ЕООД WebDesignBG е създадено през 2005 година