WebDesignBG
- Да, ще бъде с модерен дизайн!
0878 132 123
- Да, ще се вижда добре и на смартфона!
02 927 74 62
- Да, ще имате пълен контрол!
0878 132 123
- Да, правили сме подобни на Вашия!
02 927 74 62
- Да, сайта е уникален и e правен за вас!
0878 132 123
- Да, ще го правим докато го харесате!
02 927 74 62
- Да, сайта ще бъде оптимизиран!
0878 132 123
- Да, цената е нормална!
02 927 74 62

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

УебДизайнБГ Ви предлага изработване на онлайн магазин за Вашия бинес. Това е професионално софтуерно решение, изцяло съобразено с Вашите нужди и изисквания. Интернет магазинът ще е с изработен за вас уникален дизайн и контролен панел, който е разработен специално за Ваше удобство и улеснение. Представете успешно продуктите си пред хиляди потребители онлайн сега!


Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин

Защо Онлайн магазинът е важен за Вашия успех?

Все повече хора пазаруват онлайн днес. Особено ако магазинът се намира далеч от тяхното физическо местоположение. Пазаруването онлайн е все по-безопасно, особено като се има предвид, че всяка стока, закупена през интернет, може да бъде върната в рамките на 7 дни, без да се налагат обяснения за връщането.

За вас ползите са очевидни - не се налага:

  • Да плащате за наем на помещение на магазина
  • Да наемате персонал
  • Складирате стоките физически в склад на магазина
  • Разходите за откриване и поддръжка са значително по-малки

УебДизайнБГ Ви предлагаме достъпни цени за изработката на онлайн магазин от в зависимост от изискваните функционалности и сложността на проекта.

С нас Вие получавате индивидуално софтуерно решение съобразено Вашите нужди и изисквания. Всички онлайн магазини изработени от нас са с уникален дизайн и контролен панел разбработен специално за вас, за да управлявате стоките в магазина, бързо и лесно без нужда от допълнителни средства за последваща поддръжка на сайта.

Какво трябва да има един успешен електронен магазин

Домейн и име на магазина

Добра практика е домейнът на онлайн магазина да е кратък, лесен за запомняне, с ясно послание, по възможност да съдържа ключова дума, по която искате да Ви намират. Добре е да имате запомнящ се слоган, за да могат посетителите да Ви асоциират и с него.

Видове и разделения на продуктите в електронния магазин

Видовете продукти трябва винаги да са видими, защото входната страница на сайта Ви, тоест тази, в която посетителите влизат първо, може и да не е Вашата първа страница, а например страница на някой конкретен продукт. Затова е добре посетителите на Вашия магазин, да виждат разделенията на продуктите ясно и отчетливо.

Всяка категорийна страница с продукти е добре да има кратко уникално описание, което да не се повтаря с това на други категории продукти. Добре е в страницата на даден вид да се вижда това описание, както и продуктите от съответната категория.

Ние от УебДизайнБГ не препоръчваме ползването на категоризация и видове и разделения на повече от две нива, тъй като това затруднява както посетителите на магазина Ви, така и възможността на търсещите машини, да обходят сайта Ви и да запомнят структурата му.

Продуктите в интернет магазина

Разбира се, всеки продукт в онлайн магазина, трябва да има собствена страница в сайта, на която ясно да е посочена цената му, да има уникално текстово описание и качествени снимки на конкретния продукт. Важно е продуктовите страници да вдъхват доверие и да подтикват посетителя към действие, тоест закупуване на продукта.

Търсачка на сайта

Търсачката е задължителна част за един интернет магазин, за да може посетителите, които нямат време да обикалят по “дървото на продуктите", да могат бързо и лесно да намерят търсения продукт.

Новини и статии

Редовното обновяване на сайта с новини и статии, касаещи сектора, в който продавате, е от особено важно значение за търсещите машини. Ако например продавате интернет страници, колкото повече статии за интернет страници имате в сайта си, толкова по-добре ще убедите търсачките, че в този сайт могат да намерят точно това и да се класирате добре по важните ключовите думи от Вашата ниша. Новините и статиите, разбира се, трябва да са с уникално и информативно съдържание, в което Вие да покажете своите експертни знания и да спечелите доверието на читателя, за да го превърнете във Ваш клиент.

Начини на плащане

Изберете различните начини за плащане в електронния магазин, в зависимост от потребителската аудитория на сайта и нейните очаквания. Например, ако продавате екскурзии, посетителите ще се радват да резервират с кредитна или дебитна карта, за да не губят излишно време. Ако пък продавате авточасти втора употреба, те ще искат вероятно да платят с наложен платеж, като ползват и опция от типа “провери преди да платиш".

УебДизайнБГ може да имплементира във Вашия онлайн магазин разнообразни начини на плащане, които да удовлетворят различна аудитория.

Оптимизация на онлайн магазин

Съдържание, съдържание и пак съдържание. Качественото съдържание, съдържащо нужните ключови думи оказва огромно влияние върху позиционирането на Вашия сайт в Google и Yandex, Bing, Yahoo и всички останали интернет търсачки.

Фокусирайте се върху нуждите на Вашите клиенти и въпроса “Как мога да предоставя по-добра услуга на потребителя?" - всяка дребно подобрение и усилията вложени от вас ще окажат ефект в дългосрочен план и са важни за успеха на Вашия е-магазин.

Каква е цената за изработка на онлайн магазин?

Предлагаме ви изработка на онлайн магазин на разумна цена, която включва базов интернет магазин, който е напълно функционален и не се нуждае от никакви допълнения, за да може да стартирате Вашия бизнес. Цена за изработка на онлайн магазин от УебДизайнБГ

Доверете се на опита ни

С над 10 години опит в разработката на онлайн магазини, екипа на УебДизайнБГ знае как да отговори на Вашите очаквания и да създаде Вашия нов електронен магазин. Може да разчитате на нас и за изработването на сайта и последващата поддръжка. Защото сайтовете ни са хубави, а не са и скъпи! Ако имате въпроси, свързани с нашата работа, не се колебайте да се свържете с нас на 0878 132 123!


Оферта за изработка на онлайн магазин

Съдържание и основни функционалности на електронен магазин

Уебдизайнбг ЕООД

  • Индивидуален уеб дизайн
  • Уеб сайтове и онлайн магазини с пълен административен панел
  • Прибавяте, редактирате, триете по всяко време
  • Просто и лесно, не са нужни специални умения
  • Имате пълен достъп до сайта: видове, разделения, страници, тесктове, снимки, файлове, контакти
За контакти
гр. София, ж.к. Люлин 6, бл.647
Телефон: 02 927 74 62, Мобилен: 0878 132 123
© Логото на Уебдизайнбг ЕООД WebDesignBG е създадено през 2005 година