- Да, ще бъде с модерен дизайн!
0878 132 123
- Да, ще се вижда добре и на смартфона!
02 927 74 62
- Да, ще имате пълен контрол!
0878 132 123
- Да, правили сме подобни на Вашия!
02 927 74 62
- Да, сайта е уникален и e правен за вас!
0878 132 123
- Да, ще го правим докато го харесате!
02 927 74 62
- Да, сайта ще бъде оптимизиран!
0878 132 123
- Да, цената е нормална!
02 927 74 62

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ОТ УЕБ ДИЗАЙН БГ

Уеб Дизайн БГ Ви предлага изработване на онлайн магазин за Вашия бинес. Това е професионално софтуерно решение, изцяло съобразено с Вашите нужди и изисквания. Интернет магазинът ще е с изработен за вас уникален дизайн и контролен панел, който е разработен специално за Ваше удобство и улеснение. Представете успешно продуктите си пред хиляди потребители онлайн сега!

Защо Онлайн магазинът е важен за Вашия успех?

Все повече хора пазаруват онлайн днес. Особено ако магазинът се намира далеч от тяхното физическо местоположение. Пазаруването онлайн е все по-безопасно, особено като се има предвид, че всяка стока, закупена през интернет, може да бъде върната в рамките на 7 дни, без да се налагат обяснения за връщането.

За вас ползите са очевидни - не се налага:

  • Да плащате за наем на помещение на магазина
  • Да наемате персонал
  • Складирате стоките физически в склад на магазина
  • Разходите за откриване и поддръжка са значително по-малки

Уеб дизайн БГ Ви предлагаме достъпни цени за изработката на онлайн магазин от в зависимост от изискваните функционалности и сложността на проекта.

С нас Вие получавате индивидуално софтуерно решение съобразено Вашите нужди и изисквания. Всички онлайн магазини изработени от нас са с уникален дизайн и контролен панел разбработен специално за вас, за да управлявате стоките в магазина, бързо и лесно без нужда от допълнителни средства за последваща поддръжка на сайта.

Какво трябва да има един успешен електронен магазин

Домейн и име на магазина

Добра практика е домейнът на онлайн магазина да е кратък, лесен за запомняне, с ясно послание, по възможност да съдържа ключова дума, по която искате да Ви намират. Добре е да имате запомнящ се слоган, за да могат посетителите да Ви асоциират и с него.

Видове и разделения на продуктите в магазина

Видовете продукти трябва винаги да са видими, защото входната страница на сайта Ви, тоест тази, в която посетителите влизат първо, може и да не е Вашата първа страница, а например страница на някой конкретен продукт. Затова е добре посетителите на Вашия магазин, да виждат разделенията на продуктите ясно и отчетливо.

Всяка категорийна страница с продукти е добре да има кратко уникално описание, което да не се повтаря с това на други категории продукти. Добре е в страницата на даден вид да се вижда това описание, както и продуктите от съответната категория.

Ние от Уеб Дизайн БГ не препоръчваме ползването на категоризация и видове и разделения на повече от две нива, тъй като това затруднява както посетителите на магазина Ви, така и възможността на търсещите машини, да обходят сайта Ви и да запомнят структурата му.

Продуктите в магазина

Разбира се, всеки продукт в онлайн магазина, трябва да има собствена страница в сайта, на която ясно да е посочена цената му, да има уникално текстово описание и качествени снимки на конкретния продукт. Важно е продуктовите страници да вдъхват доверие и да подтикват посетителя към действие, тоест закупуване на продукта.

Търсачка на сайта

Търсачката е задължителна част за един интернет магазин, за да може посетителите, които нямат време да обикалят по “дървото на продуктите", да могат бързо и лесно да намерят търсения продукт.

Новини и статии

Редовното обновяване на сайта с новини и статии, касаещи сектора, в който продавате, е от особено важно значение за търсещите машини. Ако например продавате интернет страници, колкото повече статии за интернет страници имате в сайта си, толкова по-добре ще убедите търсачките, че в този сайт могат да намерят точно това и да се класирате добре по важните ключовите думи от Вашата ниша. Новините и статиите, разбира се, трябва да са с уникално и информативно съдържание, в което Вие да покажете своите експертни знания и да спечелите доверието на читателя, за да го превърнете във Ваш клиент.

Начини на плащане

Изберете различните начини за плащане в електронния си магазин, в зависимост от потребителската аудитория на сайта и нейните очаквания. Например, ако продавате екскурзии, посетителите ще се радват да резервират с кредитна или дебитна карта, за да не губят излишно време. Ако пък продавате авточасти втора употреба, те ще искат вероятно да платят с наложен платеж, като ползват и опция от типа “провери преди да платиш".

Уеб Дизайн БГ може да имплементира във Вашия онлайн магазин разнообразни начини на плащане, които да удовлетворят различна аудитория.

Оптимизация на онлайн магазин

Съдържание, съдържание и пак съдържание. Качественото съдържание, съдържащо нужните ключови думи оказва огромно влияние върху позиционирането на Вашия сайт в Google и Yandex, Bing, Yahoo и всички останали интернет търсачки.

Фокусирайте се върху нуждите на Вашите клиенти и въпроса “Как мога да предоставя по-добра услуга на потребителя?" - всяка дребно подобрение и усилията вложени от вас ще окажат ефект в дългосрочен план и са важни за успеха на Вашия е-магазин.

Доверете се на опита ни

С над 10 години опит в разработката на онлайн магазини, екипа на Уеб Дизайн БГ знае как да отговори на Вашите очаквания и да създаде Вашия нов електронен магазин. Може да разчитате на нас и за изработването на сайта и последващата поддръжка. Защото сайтовете ни са хубави, а не са и скъпи! Ако имате въпроси, свързани с нашата работа, не се колебайте да се свържете с нас на 0878 132 123!


Електронни магазини, изработени от УебДизайнБГ
Уебдизайнбг ЕООД

  • Индивидуален уеб дизайн
  • Уеб сайтове с пълен административен панел
  • Прибавяте, редактирате, триете по всяко време
  • Просто и лесно, не са нужни специални умения
  • Имате пълен достъп до сайта: видове, разделения, страници, тесктове, снимки, файлове, контакти
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА ЗА ВАШИЯ УЕБ САЙТ, ЩЕ ВИ ОТГОВОРИМ ВЕДНАГА! English version   |   Работа при нас   |   Карта на сайта
За контакти
гр. София, ж.к. Люлин 6, бл.647
Телефон: 02 927 74 62, Мобилен: 0878 132 123